Föremål

Från Wiki The-West SE
Hoppa till navigering


Arbetare.png Sidan innehåller vissa förlegade uppgifter.
Vi jobbar på att åtgärda detta.
Nya föremål (skärp, byxor) 


Föremål

Föremål är en väldigt viktig del i The West. De ger dig ett speciella utseende men ger framförallt användbara bonusar. Det finns föremål för olika kroppsdelar och användningsområden och varje föremål har sina olika fördelar. Det finns 3 sätt att få tag på föremål. Du kan köpa dem i en stad, hitta dem när du arbetar eller få dem som belöning för ett slutfört uppdrag. Alla föremål du hittar visas i din packning. Det finns åtta olika typer av föremål:

Hat.png

Huvudbonader

Det finns hattar, mössor och huvudband. Du kan köpa dessa hos skräddaren. De kan höja attributen och färdigheter.

Neckband.png

Halsband

Halsband är smycken, sjalar, flugor, slipsar och andra typer av halsband. Du kan köpa dem i närbutiken. Halsband kan höja attributen och färdigheter.

Clothing.png

Kläder

Kläder är skjortor, jackor, klänningar eller kappor. Du kan köpa dem hos skräddaren. Kläder kan höja attributen och färdigheter.

Shoes.png

Skor

Skor och stövlar kan köpas hos skräddaren. De kan höja attribut och färdigheter. Det finns många skor som ger bonus i färdigheten Ork.

Weapon.png

Duellvapen

Duellvapen är närstridsvapen och skjutvapen. De kan ge bonus till attribut och färdigheter. Varje vapen har ett bestämt skadeintervall. Detta visar hur mycket en hälsa din motståndare förlorar om du får in en träff. Bär dock i åtanke att denna siffra även påverkas av dina och din motståndares duellfärdigheter. Duellvapen kan du köpa hos Vapensmeden (Gevärssmeden).

Gun.png

Skjutvapen

Skjutvapen är bågar och gevär. Dessa kan ge bonusar till attribut och färdigheter. Skjutvapen skall inte förväxlas med duellvapen, eftersom de enbart används vid fortstrider och inte har någon som helst inverkan på vanliga dueller. Alla skjutvapen har ett bestämt skadeintervall. Detta visar hur mycket hälsa din motståndare förlorar om du får in en träff. Skjutvapen kan du köpa hos Vapensmeden (Gevärssmeden).

Mount.png

Riddjur

Riddjuren som finns i The West är åsnor och hästar. De ökar din hastighet då du förflyttar dig på kartan.

Product.png

Produkter

Arbetsprodukter är föremål du kan hitta medan du utför olika arbeten. Det går inte att köpa dem. De ger dig inga bonusar i attribut eller färdigheter, men de behövs oftast för att slutföra olika uppdrag. Dessutom behövs många av dem för att konstruera byggnader i forten. När du utför ett arbete i 30 minuter har du alltid en chans att hitta arbetsprodukten som står angiven för just det arbetet. Om du arbetar i 2 timmar har du en chans att kunna hitta upp till 4 föremål, men det kräver naturligtvis att du har mycket tur. Du kan även använda arbetsföremål som en del av din utrustning. De ger som sagt ingen bonus, men de ser riktigt fina ut.


Grundläggande:
Vidare läsning: