Tribal Wars 2

Från Wiki The-West SE
Hoppa till navigering
TribalWars2Logo.png


TRIBAL WARS 2


Medeltida strategi-MMO


Tribal Wars 2 är inte vilket webbläsarspel som helst, utan uppföljningen till det klassiska Tribal Wars. Du börjar med en liten stad, och har som första uppdrag att bygga upp den till ett mäktigt slott, med en ogenomträngbar stadsmur. Men Tribal Wars 2 är så mycket mer än ett stadsbyggarspel - du måste också bygga upp en armé genom att rekrytera och träna soldater, såsom yxmän eller spjutkommendanter. Med dem kan du försvara och sprida ditt kungarike i detta medeltida strategispel.

Baserat på det klassiska Tribal Wars har detta detta nya spel tagit spelglädjen till nya höljder med fantastiska förbättringar av gränssnitt och grafik. Dessutom har Tribal Wars 2 en strategikarta, där olika områden ger olika produktionsbooster. Du kan också följa din armé i realtid på kartan. Oavsett om du precis har hört talas om Tribal Wars 2 eller om du är en gammal Tribal Wars-veteran, väntar en ny och unik strategispelsupplevelse!

Ibland räcker det inte med att samla ihop din egen armé för att segra i PvP-strider i strategispel såsom Tribal Wars 2. Då är det dags att sluta allianser med andra spelare. Med hjälp av stammar kan era chanser att besegra alla era motståndare öka.

Är du redo att ta makten? Tribal Wars 2!


TribalWars2IG.png