Från Wiki The-West SE
Hoppa till: navigering, sök
(Korr)
(Märke: mobile edit)
(§9) Övrigt)
Rad 48: Rad 48:
  
 
===§9) Övrigt===
 
===§9) Övrigt===
 +
[[Fil:Egg2.png]]
 
Vi förbehåller oss rätten att ändra spelreglerna när som helst. De är upp till spelarna att hålla sig uppdaterade om de aktuella reglerna.
 
Vi förbehåller oss rätten att ändra spelreglerna när som helst. De är upp till spelarna att hålla sig uppdaterade om de aktuella reglerna.
  

Versionen från 15 mars 2016 kl. 05.11

Spelregler

§1) Ett konto per spelare

Varje spelare får enbart ha ett konto per spelvärld. Att dela ditt lösenord med andra spelare är förbjudet. Andra spelare får inte spela på ditt konto.

Exempel:

 • Det är förbjudet för en spelare att logga in på någon annans konto, oavsett anledning.
 • Att dela med sig av sitt lösenord till andra, eller låta någon annan logga in på ens konto, är förbjudet.
 • Att bryta sig in på någon annans konto är förbjudet. Även försök till det bryter mot reglerna och svensk lagstiftning. Vi loggar alla försök till olagligheter.

§2) Delad internetanslutning

Spelare som delar internetanslutning, eller bor i samma hushåll, får inte duellera varandra eller koordinera dueller mot en annan spelare - minst 12 timmar måste ha passerat mellan dueller mot samma spelare. Att delta i samma fortstrider är tillåtet.

§3) Kommunikation

All kommunikation ska vara fri från extrempolitiska, rasistiska, pornografiska, förolämpande och olagliga uttalanden. Det är inte tillåtet att posta reklam/länkar till andra spel, referenslänkar eller kedjebrev varken i profiler, chatten, telegram, på forum eller liknande. Spelare som använder kommunikationsverktygen för att göra reklam för andra spel än de skapade av InnoGames kommer att bli permanent avstängda.

Exempel:

 • Det är tillåtet att länka till lämpliga Youtube-videor.
 • Det är tillåtet att länka till webbspel som drivs av InnoGames GmbH, men inga andra.
 • Det är endast tillåtet att prata svenska, norska, danska och engelska i spelet.
 • All olämplig text som förekommer tas bort och leder till bestraffning.

§4) Uteslutning/rasism

Det är förbjudet att utesluta andra spelare - på grund av ålder, ras, religion, nationalitet, kön eller sexuell läggning - från att vara med i städer, delta i strider eller andra delar av spelet.

§5) Pushing

Pushing innebär att man utnyttjar spelets funktioner för att ge erfarenhet, pengar, föremål och/eller fördelar till ett annat konto/en annan spelare. Det för förbjudet att delta i en uppgjord duell/fortslag eller använda marknaden och/eller sheriffen för att ge eller få orimliga mängder erfarenhetspoäng, föremål eller spelpengar. Dessutom är det förbjudet att skapa extra konton för att ge eller få belöningar via värvningssystemet.

Exempel:

 • Det är ej tillåtet att skapa extra konton för att duellera dessa.
 • Det är ej tillåtet att ta av utrustning i syfte att göra lite skada.
 • Det är ej tillåtet att ta av utrustning i syfte att ta mycket skada.
 • Det är ej heller tillåtet att medvetet ta på sig dålig utrustning i ovanstående syften.
 • Att sälja sin utrustning till en annan karaktär för att sedan köpa tillbaka efter omstart är ej tillåtet.
 • Att i tävlingssyfte föra över pengar via marknaden är tillåtet, förutsatt att tillstånd först inhämtats från supporten.

§6) Buggar

Varje spelare är skyldig att rapportera buggar och problem som uppstår i spelet till supporten. Det är förbjudet att utnyttja en bugg för egen vinning - att göra det kan leda till avstängning eller annat straff.

§7) Botar

Spelet får endast spelas med en vanlig webbläsare. Makron, skript och/eller botar som automatiskt loggar in eller sätter igång aktiviteter i spelet är förbjudna.

§8) Kontoförsäljning

Det är förbjudet för konton att vara inblandade i någon sorts reklamaktivitet. Ett konto får inte erbjudas, bytas eller säljas, du får heller inte sälja föremål till spelet för riktiga pengar.

Exempel:

 • Det är förbjudet att erbjuda, köpa eller byta spelarkonton på Tradera eller liknande medium.
 • En spelare får inte erbjuda, begära eller pressa någon på nuggets eller riktiga pengar i utbyte mot aktiviteter eller föremål i spelet.

§9) Övrigt

Egg2.png Vi förbehåller oss rätten att ändra spelreglerna när som helst. De är upp till spelarna att hålla sig uppdaterade om de aktuella reglerna.

Om man har premium och blir avstängd så får man inte tillbaka sina förlorade premiumdagar eller guldklimpar. Vi återbetalar inte köpta guldklimpar.

Vi förbehåller oss rätten att stänga av spelare från alla tjänster som tillhandahålls av The-West.se.

Det är förbjudet att kringgå dessa regler. De är till för att följas. Alla försök till att kringgå dem kommer att leda till en avstängning och/eller bestraffning.

Exempel:

 • I de fall att en utredning pågår.
 • I de fall att man utnyttjar supporten.
 • I de fall att vi inte anser dig lämplig i spelet längre.
 • I de fall att man är otrevlig eller olämplig mot en Moderator/Administratör