Från Wiki The-West SE
(Omdirigerad från Obligationer)
Hoppa till: navigering, sök

Union Pacific

"Stunden har äntligen kommit! Amerikanska kongressen har godkänt konstruktionen av järnvägen till väst. Union Pacific kompaniet har fått order att bygga spåren och de behöver
din hjälp! Hundratals mil av spår måste byggas, byggarna måste få resurser och det finns en chans att indianer anfaller.
Nu måste alla hjälpas åt: Duellisterna, arbetarna, äventyrarna och soldaterna. Hjälp till med projektet att föra samman Western via Union Pacific-tågrälsen. Som belöning får du värdefulla Union Pacific Bonds, som du kan byta mot speciella föremål i kompaniets shop. Ju mer svett och uthållighet du investerar och ju mer aktiv du är, ju mer bonds får du som lön. Kanske är det till och med så att Union Pacific försäljaren är korrupt och tar emot guldklimpar?

Det är ett svårt och farligt projekt, men lönen är jättebra. Vad kommer du att göra?"

Union Pacific Obligationer

Obligationer ("Union Pacific Obligationer", tidigare "Union Pacific Bonds", förkortat UPB) är en valuta som kom med version 1.35 av spelet. Obligationer kan användas i Union Pacific-affären. Hur många obligationer du har kan du se högst upp på skärmen, till vänster om antalet guldklimpar.

Hur får jag obligationer?

Du kan få obligationer på följande vis:

 • Som belöning från Dagliga uppgifter.
  Bonds.png
 • Genom arbeten (liten chans).
 • Från fortstrider.
 • Belöning från uppdrag.
 • Belöning från prestation.
 • Från dagliga hantverksuppdrag i saloonen.

Du kan ha max 2000 obligationer på ditt konto. Tjänar du några obligationer medan kontot är fullt så kommer de inte att räknas.

Union Pacific-affären

I Union Pacific-affären (nås via "SHOP" i mitten på spelets nedre meny) kan du köpa alla möjliga saker för obligationer eller guldklimpar (du kan dock inte kombinera de två). Affären är indelad i 4 kategorier:

 • Populärt: Här finns de bäst säljande föremålen.
 • Föremål: Här finns diverse koffertar, kistor och hantverksprodukter.
 • Förstärkningar: Här finns användbara saker som arbetsinstruktioner, hälsodrycker, fortförstärkningar m.m.
 • Utseende: Här finns skärp med många länders flaggor.

Dagliga mål

Du belönas med obligationer om du slutför dagliga uppgifter. För tillfället finns det fyra olika uppgifter att välja på. Gör du minst 3 uppgifter på en dag klarar du det dagliga målet.

Bonds2.png


Veckomål

För att slutföra veckomålet måste du ha klarat det dagliga målet minst 5 dagar under veckan. Gör du det så får du 5 extra obligationer natten mellan söndag och måndag. Dagar då du har klarat det dagliga målet får du en grön bock, dagar då du inte har klarat det får du ett rött kryss.

Bockkryss.png


Grundläggande:
Vidare läsning: